vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof mørkegrå

3.067 kr.

Drømmer du om en stilfuld og luksuriøs søvnoplevelse? Vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkegråt stof er det perfekte valg. Skab stemning og komfort med denne innovative seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335809300 Kategori:

Drøm dig ind i en verden af absolut komfort og stil med vores fabelagtige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkegrå. Denne seng vil sikre dig en fortryllende søvnoplevelse og tilføje et strejf af luksus til dit soveværelse.

Med sit elegante og slidstærke stofdesign er denne seng en sand fornøjelse for både øjet og kroppen. Det åndbare stof sikrer en optimal temperaturregulering, mens det holdbare materiale garanterer, at sengen kan modstå hverdagens udfordringer.

Sengens unikke funktioner inkluderer en justerbar sengegavl, der kan tilpasses efter dine behov. Denne sengegavl giver den perfekte rygstøtte, når du ønsker at nyde en god bog eller se en film i sengen.

Men det er ikke alt. En farverig LED-strip lysdæmper omgiver sengens ramme og tilføjer et fortryllende touch til dit soveværelse. Skab den perfekte atmosfære til afslapning og ro med et simpelt tryk på en knap.

Under overmadrassen gemmer der sig en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres exceptionelle kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop, absorberer støj og sikrer en rolig og uforstyrret søvn.

Topmadrassen er dækket af et hudvenligt stofbetræk og tilbyder en ekstra blød og behagelig soveoplevelse. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet.

For at gøre det endnu lettere for dig, kommer produktet med en brugermanual og er nemt at montere. Bemærk venligst, at det certificerede 5V USB-strømkabel ikke er inkluderet.

En god nats søvn er afgørende for en god dag, og med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er du garanteret både komfort og en inspirerende atmosfære. Oplev ultimativ luksus og forvandl dit soveværelse til en oase af velvære med denne fantastiske seng. Bestil den i dag og skab drømmende nætter og inspirerende dage.

Scroll to Top