vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof gråbrun

3.261 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant gråbrun stof, er denne seng en luksuriøs tilføjelse til enhver soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335809326 Kategori:

Drømmer du om at møde hver ny dag med energi og livsglæde? Så præsenterer vi stolt vores fantastiske kontinentalseng med LED-lys. Med denne seng kan du endelig opleve en god nattesøvn og vågne op til en følelse af fornyet vitalitet.

Vores kontinentalseng er ikke kun et sted at sove – den er en æstetisk kompliment til dit soveværelse. Det slidstærke stof, der omgiver sengen, er både elegant og åndbart. Det giver en enkel og ren æstetik, samtidig med at det sikrer langvarig holdbarhed.

En praktisk sengegavl fuldender sengens design og kan justeres i højden for at give optimal rygstøtte og komfort, når du ønsker at sætte dig op i sengen og læse eller se tv.

Men det er ikke kun udseendet, der gør denne seng til noget helt særligt. Et farverigt LED-lys langs sengekanten skaber en stemningsfuld atmosfære og tilføjer en ekstra dimension til dit soveværelse. Lad lyset guide dig trygt gennem mørket og skab en unik og personlig stemning.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er kendt for sin ypperlige kvalitet og tilpasningsevne. Hver fjeder arbejder individuelt, hvilket sikrer en optimal støtte til din krop og en afbalanceret liggeposition. Disse pocketfjedre absorberer også støj og bevægelser, når du vender og drejer dig om natten, hvilket giver en rolig og uforstyrret søvn.

Oplev den ultimative komfort med vores hudvenlige topmadras. Den bløde og behagelige overflade er ikke blot behagelig for din hud, men beskytter også din madras mod slid. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning eller fjernelse af embalagen.

For at gøre din oplevelse endnu bedre leveres hver seng med en brugermanual, der gør det let for dig at samle den. Sengen inkluderer et USB-stik, men vær opmærksom på, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Vores kontinentalseng i gråbrun stof vil tilføje stil og funktionalitet til dit soveværelse. Tag springet og oplev en drømmende nattesøvn, der vil forvandle dit liv. Bestil din kontinentalseng med LED-lys i dag og vågn op til en verden af muligheder.

Scroll to Top