vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof mørkegrå

3.133 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen. Med indbyggede LED-lys og elegant mørkegrå stof vil denne seng give dit soveværelse en sofistikeret opgradering.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335809331 Kategori:

Tag på en drømmerejse til komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne eksklusive seng vil forvandle dit soveværelse til et elegant og afslappende tilflugtssted. Lad os dykke ned i de fantastiske funktioner, der gør denne seng til et absolut must-have.

Lad os starte med det slidstærke stof, der pryder denne kontinentalseng. Den har et enkelt og rent look, der vil give dit soveværelse et sofistikeret touch. Stoffet er trodsigt og åndbart, hvilket sikrer optimal komfort for en god nats søvn.

Vi ved, at en seng skal være mere end bare en seng. Derfor er vores kontinentalseng udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Denne sengegavl giver fremragende rygstøtte, når du gerne vil sidde op i sengen og læse en bog eller se tv.

Nu kommer vi til det sjove – det farverige LED-lys. Føl magien, når du aktiverer den farverige LED-strip, der er indbygget i sengens ramme. Du kan nu skabe en atmosfære af ro og afslapning ved blot at trykke på en knap. Perfekt til at skabe en beroligende atmosfære, når du vil slappe af og lade tankerne flyde.

Komforten er naturligvis i fokus med vores madras af høj kvalitet. Den er udstyret med individuelle pocketfjedre, der giver en optimal støtte og tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket sikrer en uforstyrret nattesøvn.

For at give dig den ultimative komfort er vores topmadras også inkluderet. Den har et hudvenligt stofbetræk, der føles blødt og behageligt mod huden. Med denne topmadras får du den ekstra luksus og komfort, du fortjener.

Vi har tænkt på alle detaljer for at sikre dig den bedste oplevelse. Vær opmærksom på, at madrassen ikke kan returneres af hygiejniske årsager, når emballagen først er åbnet. Husk også, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, så du selv kan tilslutte den certificerede 5 V USB-strømkilde.

Fald i søvn og vågn op i absolut luksus med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Ikke kun en seng, men en ægte drømmeoplader. Køb den i dag og giv dig selv den ultimative soveoplevelse.

Scroll to Top