vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof sort

3.023 kr.

Oplev ultimativ stil og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og lækkert stofdesign vil denne seng gøre dit soveværelse til et luksuriøst tilflugtssted.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335809332 Kategori:

Drøm sødt og stilfuldt med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof. Denne seng er mere end bare en behagelig soveplads – den er et kunstværk i sig selv, der vil forvandle dit soveværelse til et elegant og moderne rum.

Sengens slidstærke stof i sort giver den et tidløst og elegant udseende, samtidig med at det er åndbart og modstandsdygtigt over for slid. Du kan justere sengegavlen i højden, så den passer til din komfort og behov, og den vil give dig den perfekte rygstøtte, når du læser eller ser fjernsyn i sengen.

Men det er ikke alt. Den farverige LED-strip langs sengens kant tilføjer en ekstra dimension til din søvnoplevelse. Du kan skabe et roligt og afslappende atmosfære med de forskellige lysfarver, der passer til dit humør og behov.

Når det kommer til komfort, så vil du ikke blive skuffet. Den indbyggede madras med pocketfjedre tilbyder en enestående støtte og tilpasningsevne. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, når du bevæger dig, hvilket sikrer en fredelig og uforstyrret søvn.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt stof, der føles blødt og behageligt. Den ekstra 5 cm tykke skumfyld sikrer en ultimativ komfort og støtte, mens du sover.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet. Du kan klippe det afrundede lysbånd på sengens kant og sengen vil stadig fungere som den skal. Produktet leveres med en brugervenlig vejledning til nem montering og en USB-tilslutning er inkluderet, dog skal du selv sørge for en 5 V USB-strømkilde.

Vores kontinentalseng i sort stof er ikke bare en seng, det er en fantastisk oplevelse af komfort, stil og funktion. Gå ikke på kompromis med din søvn – vælg vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof for den ultimative søvnoplevelse.

Scroll to Top