vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof cremefarvet

3.192 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive kontinentalseng. Den unikke LED-belysning og lækre stof giver en luksuriøs søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335809358 Kategori:

Lad mig præsentere dig for vores helt fantastiske kontinentalseng med LED-lys. Denne seng er ikke bare en almindelig seng, den er et kunstværk, der vil tilføje et strejf af modernitet og elegance til dit soveværelse.

Lad os starte med at tale om stoffet. Denne seng er betrukket med et slidstærkt stof i en smuk cremefarve. Stoffet er ikke kun æstetisk tiltalende, det er også åndbart, hvilket sikrer dig en behagelig nattesøvn uden at blive for varm.

En af de mest praktiske funktioner ved denne seng er den justerbare sengegavl. Du kan nemt justere den i højden for at få den perfekte støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se dine favoritfilm.

Hvad der virkelig skiller denne seng ud fra mængden, er LED-lysbåndet, der er indbygget i sengens ramme. Du kan skabe en magisk atmosfære i soveværelset ved at vælge mellem en bred vifte af farver på lyset. Dette er perfekt til hyggelige øjeblikke eller når du vil tilføje lidt ekstra stemning til dit rum.

Men lad os endelig ikke glemme komforten. Denne seng er udstyret med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop, og sikrer en optimal og individualiseret støtte gennem hele natten. Du vil vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

For yderligere komfort er der også inkluderet en hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig at ligge på. Du kan være sikker på, at denne topmadras vil give dig den ultimative søvnoplevelse.

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter at emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Du kan dog klippe et afsnit af LED-lysbåndet, og det vil stadig fungere som før.

I pakken finder du alt, hvad du behøver for at samle denne fantastiske seng. Der medfølger en brugermanual for nem montering.

Denne kontinentalseng i cremefarvet stof er virkelig et smukt og stilfuldt valg til dit soveværelse. Du kan være sikker på, at denne seng vil give dig både den komfort og æstetik, du længes efter.

Bestil vores kontinentalseng med LED-lys i dag og giv dit soveværelse den opgradering, det fortjener. Gå ikke glip af chancen for at eje denne fantastiske seng.

Scroll to Top