vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof blå

3.038 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Den blå stofbeklædning og indbyggede LED-lys skaber en luksuriøs og stemningsfuld atmosfære. Fall in love with your sleep.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335809359 Kategori:

Drøm dig væk til en verden af komfort og elegance med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i blåt stof. Denne eksklusive seng vil ikke blot give dig en god nattesøvn, men den vil også være det ultimative fokuspunkt i dit soveværelse.

Sengens stof er både smukt og slidstærkt, hvilket sikrer et enkelt og rent look i lang tid. Det er desuden åndbart, så du kan sove komfortabelt hele natten lang. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden efter dine behov, og giver dig fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse en bog eller se tv.

Men det er ikke alt. Vores kontinentalseng er udstyret med en farverig LED-strip, der skaber et fantastisk lys i mørket. Du kan tilpasse lysfarven efter din stemning og skabe den perfekte atmosfære for afslapning eller romantik.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er kendt for sin ekstraordinære kvalitet. De individuelle fjedre sikrer ikke blot stor holdbarhed, men de tilpasser sig også perfekt til din kropsform og absorberer støj og bevægelser. Dette sikrer, at du vågner frisk og veludhvilet hver morgen.

Den medfølgende topmadras er lavet af hudvenligt stof og er både blød og behagelig. Den beskytter din madras samtidig med at den øger den totale komfort i sengen. Vær dog opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Montering af sengen er en leg med den medfølgende brugermanual, og du kan nemt tilslutte LED-strippen til en certificeret USB-strømkilde (som ikke er inkluderet).

Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys får du ikke kun en seng, men et stykke kunst, der vil forvandle dit soveværelse til et elegant tilflugtssted. Skynd dig at erhverve dig denne drømmeseng og oplev ægte luksus hver nat.

Scroll to Top