vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof lysegrå

3.282 kr.

Opdag ultimativ komfort og stil med vores eksklusive kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og luksuriøst stof i lysegrå farve, vil du opleve en uovertruffen søvnoplevelse. Sæt dit eget præg på dit soveværelse med dette fantastiske produkt.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335809361 Kategori:

Drøm dig væk til et soveværelse fyldt med magi og skønhed med vores unikke kontinentalseng med LED-lys. Denne seng vil forvandle dit soveværelse til et rum fyldt med stil og elegance, samtidig med at den giver dig den ultimative komfort og en dyb og god nattesøvn.

Vi har tænkt på alle detaljerne for at sikre, at denne seng opfylder alle dine behov. Den er fremstillet med et slidstærkt stof, der både ser godt ud og er åndbart. Stoffet sikrer lang holdbarhed samt en behagelig overflade at ligge på.

Sengen er også udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter behov. Det betyder, at du kan få den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse en bog eller se dine yndlingsserier.

En ekstra touch af magi tilføjes med den farverige LED-strip, der lyser op i mørket. Du kan skabe dine egne lyseffekter og tilpasse stemningen i rummet efter dit humør.

Men komforten stopper ikke her. Sengens madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse pocketfjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn hele natten.

Topmadrassen har også sin egen beroligende effekt med dens hudvenlige stofbetræk. Den er blød og komfortabel at ligge på, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Vi ønsker at gøre din oplevelse så problemfri som muligt, derfor leveres vores produkt med en brugermanual, der guider dig gennem den nemme montering. Vær opmærksom på, at på grund af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Drøm stort og sov som en konge eller dronning i vores vidunderlige kontinentalseng med LED-lys. Tag springet og giv dit soveværelse et løft, du vil aldrig fortryde.

Scroll to Top