vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof gråbrun

3.344 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Perfekt til moderne indretning. Skab en afslappende atmosfære.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335809365 Kategori:

Lad dig forføre af drømmenes magi med vores vidunderlige kontinentalseng med LED-lys i gråbrun stof. Denne fortryllende seng vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil.

Stoffet på sengen er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og slidstærkt. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden og giver fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op og læse eller se tv i sengen.

Men det er ikke alt, vores seng har også en farverig LED-strip, der kan skabe en magisk stemning i mørket. Lad lysene danse og vækk dine sanser til live.

Den indbyggede madras med pocketfjedre tilbyder enestående kvalitet og uovertruffen komfort. Hver fjeder arbejder individuelt, hvilket betyder, at de tilpasser sig din kropskontur og absorberer stød og støj, når du bevæger dig rundt i sengen.

Topmadrassen er lavet af blødt, hudvenligt materiale og bidrager til den luksuriøse søvnoplevelse. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes.

Vores seng leveres med en brugervenlig monteringsmanual, så du kan få den opstillet hurtigt og nemt. Bemærk, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, men særskilt certificeret 5 V USB-strøm kan anvendes.

Sengen i gråbrun stof er fremstillet af høj kvalitet og har målene 203 x 100 x 118/128 cm (L x B x H). Madrassen måler 100 x 200 x 20 cm (B x L x H), og topmadrassen måler 100 x 200 x 5 cm (B x L x H). Den medfølgende LED-strip kan klippes til efter behov og har en længde på 55 cm.

Forvandl dine drømme til virkelighed med vores fantastiske kontinentalseng med LED-lys. Oplev den ultimative komfort og stil i dit soveværelse. Bestil den i dag og nyd en kongelig søvnoplevelse hver nat.

Scroll to Top