vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof blå

3.473 kr.

Få en drømmende søvnoplevelse med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og stilfuldt stofdesign er denne 100×200 cm seng perfekt til at skabe en afslappende atmosfære i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335809367 Kategori:

Drøm dig væk til en god nats søvn og forvandl dit soveværelse til et stilfuldt og behageligt fristed med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i blåt stof. Denne seng vil blive hjertet i dit soveværelse og give dig den ultimative søvnoplevelse.

Stoffet på sengen er både slidstærkt og åndbart, og det tilføjer en enkel og ren æstetik til rummet. Med den praktiske justerbare sengegavl kan du tilpasse den efter din egen komfort og nyde den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

En af de mest unikke og betagende funktioner ved denne seng er den farverige LED-lysstrimmel, der vil skabe en magisk atmosfære i mørket. Du kan vælge mellem forskellige farver og tilpasse lyset til dine egne præferencer og humør.

Men det stopper ikke her. Den madras, der følger med sengen, er af høj kvalitet med individuelle pocketfjedre, som sikrer en optimal støtte og komfort. Disse fjedre bidrager også til at absorbere støj og bevægelse, så du kan sove uforstyrret og fredeligt.

For at fuldende denne luksuriøse oplevelse kommer sengen også med en hudvenlig topmadras, der tilføjer en ekstra blød og behagelig følelse. Denne topmadras er lavet af blødt skum og har et slidstærkt betræk, der føles godt mod din hud.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet, men vi er sikre på, at du vil elske den fra første gang, du lægger dig ned.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er ikke kun en drøm om en seng, det er en drømmende oplevelse i sig selv. Du vil ikke kun sove med stil, men også opleve den ultimative komfort og afslapning. Glem søvnløse nætter og gør dig klar til at sove som en drøm. Bestil din seng i dag og nyd godt af dette fantastiske tilbud.

Scroll to Top