vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof sort

3.518 kr.

Drømmer du om ultimativ luksus og komfort i din søvn? Opgrader til vores vidaXL kontinentalseng med elegant LED-lys og smuk sort stof. Gør hver nat til en stilfuld oplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335809394 Kategori:

Forestil dig den ultimative drømmeseng – en seng der ikke kun er komfortabel og stilfuld, men også fyldt med moderne innovationer. Introducerer vi: vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof.

Vores kontinentalseng er designet med et enkelt og rent look, der passer perfekt ind i ethvert soveværelse. Det åndbare og slidstærke stof sikrer ikke kun en holdbar seng, men også en behagelig overflade at ligge på.

Sengen kommer også med en praktisk justerbar sengegavl, der giver fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Så kan du nyde din favoritbog eller film med komfort i sengen.

Men vores kontinentalseng stopper ikke der. Vi har tilføjet en farverig LED-strip, der skaber et magisk lys i mørket. Du kan nu have din egen lille lysshow i soveværelset, og skabe en stemningsfuld atmosfære.

Vedrørende komforten, er madrassen udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og hjælper med at absorbere støj og stød, når du bevæger dig i sengen – så du kan nyde en uforstyrret søvn.

Men det er ikke alt. En hudvenlig topmadras af skum er også inkluderet for at give ekstra komfort og blødhed. Du kan være sikker på, at den er behagelig og beskyttende.

Vi vil også gerne gøre opmærksom på, at vores kontinentalseng er nem at montere, og der medfølger en brugermanual. Vi har endda sørget for et USB-stik til dine elektroniske enheder, men vær opmærksom på, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Gør dit soveværelse til et stilfuldt og innovativt rum med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof. Du fortjener at sove godt og stilfuldt hver nat.

Scroll to Top