vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof cremefarvet

3.753 kr.

Oplev en ny standard for komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Med elegant LED-lys og overdådig cremefarvet stof er denne seng det perfekte valg for dig, der ønsker både luksus og en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335809397 Kategori:

Oplev en nattesøvn i luksus med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i cremefarvet stof. Denne seng er ikke kun et praktisk møbel til dit soveværelse, den er også et æstetisk og stilfuldt højdepunkt, der vil forbedre indretningen i rummet.

Vores kontinentalseng er fremstillet af slidstærkt stof, der ikke kun giver en fornemmelse af elegance, men også er åndbart og holdbart. Med sit enkle og rene look vil den tilføre et touch af stil til ethvert soveværelse.

For ekstra komfort og bekvemmelighed er sengegavlen i denne seng justerbar i højden. Det betyder, at du kan tilpasse den til dine præferencer og nyde optimal rygstøtte, når du sidder op og læser en god bog eller ser tv.

Den farverige LED-strip, der er indbygget i sengen, skaber en magisk atmosfære i mørket. De forskellige farver vil tilføje et unikt og personligt præg til dit soveværelse, samtidig med at det skaber en afslappende og fredelig stemning.

Vores madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre er designet til at absorbere stød og støj, så du kan nyde en rolig og uforstyrret søvn.

Topmadrassen er blød og behagelig med sit hudvenlige stofbetræk. Du vil elske den ekstra følelse af luksus og komfort, som den tilføjer til din soveoplevelse.

Denne kontinentalseng kommer med et USB-stik, der tilbyder praktisk opladning af dine elektroniske enheder. Bemærk, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, men den tilbageværende funktionalitet i USB’en påvirkes ikke, hvis du klipper delen med saksesymbolet.

Vores produkter leveres med en brugermanual, der gør det nemt at samle og installere sengen. Bemærk, at madrassen ikke kan returneres af hygiejniske årsager, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Tag din søvnoplevelse til nye højder med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i cremefarvet stof. Gør dit soveværelse til et rum af stil og komfort med dette fantastiske møbel. Bestil din i dag og nyd en nattesøvn i absolut luksus og elegance.

Scroll to Top