vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof blå

3.754 kr.

Oplevelse og komfort mødes i vores vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys. Vågn op til stilfuld ro i denne blå stofbelagte skønhed. Køb nu og forvandl din søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335809398 Kategori:

Drøm dig væk til en verden af komfort og stil med vores vidunderlige kontinentalseng med LED-lys i en fortryllende blå farve. Denne seng vil ikke kun blive hjertet i dit soveværelse, men også stedet for en fantastisk nattesøvn.

Med sit enkle og elegante look er denne seng fremstillet i et slidstærkt stof, der ikke blot udstråler kvalitet, men også er åndbart og komfortabelt. Den praktiske sengegavl justeres efter dine behov og giver en fremragende støtte til ryggen, når du ønsker at læse eller se tv i sengen.

Lad dit soveværelse blive oplyst af farverig magi med den indbyggede LED-strip, der bringer lys i mørket og skaber en stemningsfuld atmosfære.

Men komforten stopper ikke der – denne seng er udstyret med en madras med pocketfjedre af høj kvalitet. Disse individuelle pocketfjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og bevægelser, så du får den mest behagelige søvnoplevelse.

Dertil kommer en hudvenlig topmadras,

Scroll to Top