vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof mørkegrå

4.415 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant stofdesign sikrer vi dig soveværelsesmagi. Handle nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335809424 Kategori:

Opgrader dit soveværelse til et sandt oase af komfort og stil med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant mørkegrå farve. Denne seng vil ikke kun forvandle din søvn til en lækker fornøjelse, men den vil også tilføje et unikt touch af luksus til dit rum.

Ved første øjekast vil du bemærke det slidstærke stof, der både er åndbart og smukt at se på. Det har et simpelt og rent look, der vil passe perfekt ind i ethvert moderne soveværelse. Den særlige justerbare sengegavl giver dig fremragende rygstøtte og muligheden for at sidde bekvemt op og læse eller se tv.

Men det er ikke alt – denne seng går et skridt videre med sin farverige LED-strip, der tilføjer en magisk stemning og skaber lys i mørket. Sæt scenen og skab din egen beroligende atmosfære med et tryk på en knap.

For maksimal komfort og støtte er vores madras udstyret med individuelle pocketfjedre af ypperste kvalitet. De tilpasser sig perfekt til din krop og sikrer en god nattesøvn uden at forstyrre din partner. Og med den medfølgende topmadras, der har et hudvenligt stofbetræk, vil du føle dig som om du sover på skyer hver eneste nat.

Vi ved, at detaljerne betyder noget. Derfor er vores produkt nemt at samle med den medfølgende brugermanual. Og for at gøre det endnu mere praktisk har sengen et USB-stik til opladning af dine enheder. Bemærk dog, at strømkilden ikke er inkluderet.

Så giv dig selv den søvn, du fortjener, og skab samtidig en elegant atmosfære i dit soveværelse med vores bang-for-the-buck vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Bestil den i dag og oplev en verden af ren komfort og stil.

Bemærk: Vi kan desværre ikke tage madrassen retur af hygiejniske årsager, hvis emballagen er åbnet. Dog er den mærket med et saksesymbol, der gør det muligt at klippe den, hvis det er nødvendigt. USB-stikket og LED-striben forbliver funktionsdygtige uanset hvad.

Sengens dimensioner: 193 x 144 x 118/128 cm (L x B x H)
Madrasens dimensioner: 140 x 190 x 20 cm (B x L x H)
Topmadrassens dimensioner: 140 x 190 x 5 cm (B x L x H)
Længde af hver LED-strip: 55 cm
Sengepakken inkluderer: 1 x sengeramme, 1 x sengegavl, 1 x madras, 1 x topmadras, 2 x LED-strip

Scroll to Top