vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof gråbrun

4.672 kr.

Oplev ultimativ komfort og æstetik med vores vidaXL kontinentalseng. Den elegante LED-belysning og luksuriøse stof i gråbrun vil forvandle dit soveværelse. Din drømmeseng venter.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335809427 Kategori:

Drømmer du om en luksuriøs og stilfuld seng, der kan forvandle dit soveværelse til en oase af afslapning? Så er vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en smuk gråbrun farve det perfekte valg.

Denne kontinentalseng er mere end bare et sted at sove – den er en æstetisk fornøjelse for øjet. Sengen er betrukket med et slidstærkt stof, der ikke kun ser elegant ud, men også er åndbart og holdbart. Det gyldne stof skaber en fornemmelse af luksus og passer perfekt ind i ethvert moderne soveværelse.

Med en praktisk og justerbar sengegavl får du ikke kun sublim rygstøtte, men også en seng, der kan tilpasses efter dine behov. Du kan nemt justere sengegavlen i højden, så den passer til din foretrukne siddestilling, når du læser en god bog eller ser fjernsyn.

Lad lyset skinne ind i dit liv med den farverige LED-strip, der omgiver sengegavlen. Denne lysende detalje skaber en magisk og afslappende atmosfære i dit soveværelse. På få øjeblikke kan du skifte mellem forskellige farver og skabe den perfekte stemning til enhver lejlighed.

For at sikre den bedste komfort er denne kontinentalseng udstyret med en madras med pocketfjedre, der tilbyder enestående støtte og tilpasningsevne. De individuelle pocketfjedre absorberer effektivt stød og støj, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn hver eneste nat.

Topmadrassen er fremstillet af hudvenligt og slidstærkt stof og tilføjer en ekstra lag af blødhed og komfort. Du vil elske at synke ned i denne madras, der giver dig fornemmelsen af at sove på en sky.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men behøver du virkelig at returnere denne fantastiske seng? Vi er sikre på, at du vil elske den så meget, at du aldrig vil lade den gå.

Sengen leveres med en brugervenlig monteringsvejledning, der gør det nemt for dig at samle den. Du skal bare tilføje en certificeret 5 V USB-strømkilde, og så er du klar til at opleve den magiske belysning.

Hvis du ønsker at omdanne din søvnoplevelse til noget ekstraordinært, så er vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys den rette seng til dig. Køb den i dag og vågn op til en verden af komfort, stil og inspiration hver eneste dag.

Scroll to Top