vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof lysegrå

4.389 kr.

Få en luksuriøs og moderne nattesøvn med vores unikke kontinentalseng. Det indbyggede LED-lys tilføjer en ekstra stemningsfuld atmosfære til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335809431 Kategori:

Drømmer du om at forvandle dit soveværelse til et magisk og afslappende tilflugtssted? Så er den elegante vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm i lysegrå stof lige noget for dig. Denne seng vil ikke blot give dig en god nattesøvn, men den vil også tilføje et strejf af stil og luksus til dit rum.

Lad os starte med selve sengen. Den er fremstillet af slidstærkt stof, der ikke kun ser smukt ud, men som også er åndbart og holdbart i årevis. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden og giver en fremragende støtte, når du ønsker at sidde op og læse en god bog eller se fjernsyn. Det er den perfekte kombination af komfort og funktionalitet.

Forvandl din seng til et magisk omdrejningspunkt med de farverige LED-lys, der er indbygget i sengens ramme. Tilpas stemningen efter dit humør og lad de smukke lysstråler bringe magi ind i dit soveværelse. Det er virkelig en seng, der giver en ekstra dimension til din søvnoplevelse.

Hvad med komforten? Denne kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres fremragende kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig din kropskontur og sikrer en optimal støtte samt reducerer støj og bevægelse under søvn. Topmadrassen er beklædt med et hudvenligt stofbetræk og tilføjer ekstra blødhed og komfort.

Alt i alt er denne seng ikke bare et sted at sove, men en investering i din søvnkvalitet og dit velvære. Skab et rum, der emmer af stil og ro med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Lad drømmene blive virkelighed.

Bemærk: Madrassen kan ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet, af hygiejniske årsager. Produktet leveres med en brugervejledning for nem montering. USB-strømkilden er ikke inkluderet.

Scroll to Top