vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof cremefarvet

4.120 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Skab en atmosfære af luksus i dit soveværelse. Perfekt til den moderne kunde, der ønsker både stil og komfort. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335810218 Kategori:

Få en god nattesøvn og skab et elegant fokuspunkt i dit soveværelse med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i cremefarvet stof. Denne seng er ikke kun funktionel og komfortabel, men den bringer også en unik og imponerende atmosfære til dit soveværelse med sine farverige LED-lys.

Sengens stof er slidstærkt, åndbart og har et enkelt og rent look, der passer perfekt ind i enhver indretning. Med den justerbare sengegavl kan du finde den perfekte rygstøtte, når du ønsker at læse eller se fjernsyn i sengen.

Den integrerede madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser. Derudover er den medfølgende topmadras også hudvenlig og utrolig komfortabel.

Lad os ikke glemme de farverige LED-lys, der vil lyse dit soveværelse op som en stjerneklar nattehimmel. Du kan vælge mellem forskellige farver for at skabe den perfekte stemning og atmosfære.

Vores kontinentalseng er en komplet pakke, der leveres med alt hvad du har brug for: sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og endda LED-strips. Du får alle komponenterne til nem og hurtig montering, og en brugermanual er også inkluderet.

Forkæl dig selv med denne cremefarvede kontinentalseng med LED-lys og oplev drømmesøvn i en fantastisk atmosfære. Ikke kun vil du få en kvalitetsseng, men du vil også tilføje et imponerende designelement til dit soveværelse. Så gå ikke glip af chancen for at eje denne unikke og inspirerende seng.

Scroll to Top