vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof blå

4.446 kr.

Opgrader din soveoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Med indbyggede LED-lys kan du skabe den perfekte atmosfære. Prøv den i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335810219 Kategori:

Vil du skabe et soveværelse, der skiller sig ud? Lad mig introducere dig for vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en fortryllende blå farve. Denne seng er ikke bare et sted at sove – den er et kunstværk.

Med sit enkle og rene look i slidstærkt stof vil denne kontinentalseng tilføje elegance til ethvert rum. Stoffet er ikke kun åndbart, men det er også udholdende og holdbart, så du kan være sikker på, at sengen vil vare i lang tid.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden og giver en fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og nyde en god bog eller se dine yndlingsfilm og serier. Det er ultimativ komfort.

Men det stopper ikke der. Den farverige LED-strip, der er indbygget i sengen, vil forvandle dit soveværelse til et magisk sted. Skab et beroligende og atmosfærisk lys i mørket, der kan tilpasses efter dine ønsker og humør.

Selvfølgelig er komforten også i fokus. Denne seng har en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne. Uanset om du drejer eller vender dig, vil madrassen absorberer støjen og stødene og sikre en behagelig søvn.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale og giver en blød og komfortabel overflade at sove på. Bemærk at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men ingen bekymring – du vil ikke ønske at returnere denne fantastiske seng.

Vores produkt er leveret med en brugervenlig manual til nem montering. Husk, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, men medfølger. Og for at tilpasse sengen yderligere kan LED-strippen klippes, så den passer perfekt til dit soveværelse.

Opgrader dit soveværelse med vores blå kontinentalseng og lad den blive midtpunktet for en god nats søvn. Den er skabt til at forbedre dit liv og bringe skønhed og komfort ind i din verden. Så vent ikke længere – gør dit soveværelse til et unikt rum med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys.

Scroll to Top