vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof mørkegrå

3.730 kr.

Oplev luksus og komfort i dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng. Med elegant LED-lys og blødt stof vil denne seng være et perfekt tilbud til dig.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335837509 Kategori:

Giv dit soveværelse et elegant og moderne touch med vores vitaXL kontinentalseng med LED-lys i en stilfuld mørkegrå farve. Denne seng er mere end bare et sted at sove – den er et helt centralt fokuspunkt i dit værelse, der kombinerer stil og komfort på bedste vis.

Vi har nøje udvalgt et slidstærkt stof til denne seng, der både ser enkelt og rent ud. Stoffet er åndbart og sidder godt på sengerammen. Med en justerbar sengegavl kan du nyde at sidde oprejst og læse en god bog eller se tv, mens du hviler din ryg behageligt.

Og lad os ikke glemme den imponerende farverige LED-strip, der løber langs bunden af sengen. Denne fantastiske lysfunktion giver dig mulighed for at skabe et stemningsfuldt lys i dit soveværelse, der passer til ethvert humør.

Vores kontinentalseng har også en madras med indbyggede pocketfjedre af høj kvalitet, der ikke kun sikrer holdbarhed og modstår støj, men også tilpasser sig perfekt til din kropsform. Det er den ultimative komfort, der kan give dig en dyb og rolig søvn.

For at sikre en ekstra blød og behagelig overflade har vi inkluderet en hudvenlig topmadras med et slidstærkt betræk. Topmadrassen er designet til at være blød og komfortabel, så du føler dig i lyksalighed hver nat, du lægger dig til at sove.

Vær opmærksom på, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Vi anbefaler også, at du kun klipper den del af LED-lysstriben, der er markeret med saksesymbolet. Resten vil fortsætte med at fungere som før.

Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen til en leg. Bemærk dog, at det certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet i pakken, så du skal selv sørge for en strømkilde.

Elevate dit soveværelse til et nyt niveau af luksus og stil med vores vitaXL kontinentalseng med LED-lys. Pakken inkluderer en sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strip, alt hvad du behøver for at skabe den perfekte soveoplevelse. Så lad os tage din søvn til nye højder.

Scroll to Top