vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof mørkebrun

4.332 kr.

Oplev ultimativ komfort, stil og elegance med vores vidaXL kontinentalseng. Den eksklusive LED-lys detalje og det holdbare stof i mørkebrun gør den uimodståelig.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335837542 Kategori:

Drømmer du om en seng, der kan forvandle dit soveværelse til et magisk sted? Så er vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys den rette løsning for dig. Denne fantastiske seng vil ikke kun give dig en behagelig søvn, men den vil også blive centrum for dit soveværelses æstetik.

Vi har sørget for, at denne kontinentalseng er både funktionel og stilfuld. Det slidstærke stof, der omgiver sengen, har en enkel og ren udseende. Det er ikke kun åndbart, men det kan også modstå slid i mange år fremover. Du kan være sikker på, at du får en seng af høj kvalitet.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Den giver fremragende rygstøtte og vil sikre, at du kan nyde at læse en god bog eller se fjernsyn i sengen uden ubehag.

Det mest fantastiske ved denne seng er uden tvivl de farverige LED-lys. Disse lys skaber en magisk atmosfære i mørket og giver dig mulighed for at tilpasse belysningen efter dine ønsker og behov. Du kan nemt ændre stemningen i dit soveværelse og skabe en afslappende og fredfyldt atmosfære.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og ekstraordinære holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer alle bevægelser og stød, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten.

Vi har også inkluderet en hudvenlig topmadras, der er både blød og komfortabel. Denne madrasbeskytter er designet til at give dig den bedste søvnoplevelse og sikrer, at du vågner op frisk hver morgen.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Dog kan lysbåndet klippes, så det passer perfekt til dit behov. Pakken indeholder alt, hvad du har brug for til nem og hurtig montering.

Drømme bliver til virkelighed med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Giv dit soveværelse en kreativ og inspirerende atmosfære og nyd en afslappende og behagelig nattesøvn hver nat. Bestil din seng i dag og forvandl dit soveværelse til et magisk sted.

Scroll to Top