vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof blå

4.525 kr.

Få luksus og komfort med vores unikke vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys, stilfuldt stofdesign og den perfekte størrelse på 140×200 cm, vil du sove som en drøm. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335837576 Kategori:

Drøm dig væk til en verden af luksus og stil med vores vidunderlige kontinentalseng med LED-lys i blå stof. Denne seng er ikke kun et sted at sove, den er også et kunstværk, der vil være et fokuspunkt i dit soveværelse.

Stoffet på sengen er ikke kun slidstærkt, men det har også et elegant og rent look, der tilføjer et strejf af elegance til ethvert rum. Det er åndbart og sørger for, at du føler dig komfortabel hele natten lang.

Sengegavlen kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov og få den helt perfekte rygstøtte, når du sidder op og nyder en god bog eller ser tv. Det er både praktisk og komfortabelt.

Men det er ikke alt – denne seng kommer med en farverig LED-strip, der spreder lys og skaber en behagelig atmosfære i dit soveværelse. Du kan skabe din egen unikke stemning og tilpasse belysningen efter dit humør.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og stød, når du bevæger dig, og sikrer en behagelig og fredelig søvn.

Topmadrassen er også designet med din komfort i tankerne. Den har en hudvenlig overflade, der er blød og behagelig at ligge på, og som beskytter madrassen mod slid.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual til nem montering, og den er klar til at give dig den luksuriøse og afslappende søvn, du fortjener. Bemærk, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, men at sengen har et USB-stik til dine opladningsbehov.

Gør dit soveværelse til en oase af stil og komfort med vores fantastiske kontinentalseng med LED-lys. Du fortjener kun det bedste, og denne seng vil hjælpe dig med at opnå netop det. Bestil nu og giv dig selv en god nats søvn i luksus og stil.

Scroll to Top