vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof lysegrå

4.966 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng, der kombinerer elegant design med funktionelt LED-lys. Skab den perfekte atmosfære i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335837578 Kategori:

Giv dit soveværelse et moderne og elegant touch med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegråt stof. Denne seng vil ikke kun være et fokuspunkt i dit rum, men også give dig en fantastisk nattesøvn.

Selve sengen er ikke kun stilfuld, men også robust takket være det slidstærke stof, der både er åndbart og holdbart. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at give dig den perfekte rygstøtte, når du ønsker at sidde op og læse eller se tv i sengen.

Med det farverige LED-lys, der er indbygget i sengen, kan du skabe en hyggelig og atmosfærisk stemning i dit soveværelse. LED-striben tilføjer et ekstra touch af elegance og fungerer som en diskret belysning i mørket.

Men komforten er ikke blevet glemt. Denne kontinentalseng leveres med en madras med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og sikrer langvarig holdbarhed. Fjedrene absorberer også støj og stød, så du kan få en uforstyrret og rolig søvn.

For at gøre din søvnoplevelse endnu mere behagelig medfølger der også en hudvenlig topmadras med et blødt og behageligt stofbetræk. Vi har tænkt på hygiejne, og derfor kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Bemærk, at kun den del med USB’en kan klippes, og kun USB-delen vil fortsætte med at fungere.

Montering er let, og du får en brugermanual med. Bemærk dog, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke medfølger.

Skab dig selv en perfekt søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Bestil i dag og få et møbel, der både er smukt og funktionelt i dit soveværelse.

Scroll to Top