vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof mørkegrå

3.711 kr.

Oplev en god nats søvn i stil med vores eksklusive kontinentalseng. Den moderne LED-lys detalje og det bløde, mørkegrå stof vil give ethvert soveværelse et luksuriøst touch.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335837672 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn og et soveværelse, der skiller sig ud? Så er vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkegrå stof lige det, du har brug for. Denne fantastiske seng vil ikke kun forbedre dit soveværelses æstetik, men også øge din komfort og velvære.

Stoffet på sengen er både åndbart og yderst slidstærkt. Det har et enkelt og rent look, der vil tilføje elegance til ethvert rum. Du kan også nyde den praktiske justerbare sengegavl, der giver dig optimal rygstøtte, når du ønsker at læse eller se tv.

Men det er ikke alt – vores kontinentalseng har også en farverig LED-strip, der skaber den perfekte atmosfære i dit soveværelse. Du kan nu vælge mellem forskellige farver og belysningseffekter, og tilpasse det efter din egen stemning.

Komforten er i top med vores madras med pocketfjedre. Disse fjedre er kendt for deres exceptionelle kvalitet, der sikrer både holdbarhed og tilpasningsevne. Du kan sige farvel til støj og ubehag, da fjedrene effektivt absorberer bevægelse og sikrer en rolig søvn.

Den medfølgende topmadras er beklædt med et hudvenligt stof, der gør den ekstra blød og behagelig. Du kan være sikker på, at din komfort er i centrum, når du ligger i vores kontinentalseng.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Dog kan du klippe lysbåndet og det vil fortsætte med at fungere normalt. En brugermanual er inkluderet for nem montering.

Drømme behøver ikke at vente. Bestil vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i dag, og nyd en god nats søvn i en seng, der vil vække misundelse hos alle, der ser den. Med denne seng er komfort og stil i harmoni.

Scroll to Top