vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm velour mørkegrå

2.547 kr.

Oplev ultimativ luksus med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant velourdesign bliver din søvnoplevelse både stilfuld og behagelig.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335806157 Kategori:

Drøm dig ind i en verden af komfort og stil med vores fantastiske kontinentalseng med LED-lys i velour. Denne seng vil tilbyde dig den ultimative luksus og sikre, at du får en god nattesøvn hver eneste nat.

Blødt og luksuriøst fløjlsmateriale omslutter sengerammen og giver en følelse af ren velvære. Samtidig tilføjer det tætte og jævne vævetekstur en unik elegance til dit soveværelse.

Vores praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter din individuelle komfort. Uanset om du skal læse, se tv eller bare slappe af, vil sengegavlen støtte din ryg perfekt.

Men det er ikke alt. Vores kontinentalseng kommer også med en farverig LED-strip, der skaber en fortryllende stemning i dit soveværelse. Fra blødt pastelfarvet lys til levende og livlige toner – slå bare fantasien løs og skab dit eget personlige lysshow.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er af højeste kvalitet og tilpasser sig din krop perfekt. Den absorberer også støj og stød, hvilket betyder, at du kan snooze og vende dig uden at forstyrre din partners søvn.

En hudvenlig topmadras tilføjer det sidste touch af komfort til din soveoplevelse. Det bløde og slidstærke stofbetræk sikrer, at du føler dig godt tilpas hele natten lang.

Du kan være sikker på, at vores produkt er af højeste standard. Vær opmærksom på, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter at emballagen er åbnet eller fjernet.

Vi leverer manualer til nem montering, hvor kun den del, der er markeret med et saksesymbol, kan klippes. USB-stikket er inkluderet, men bemærk, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Forkæl dig selv med vores kontinentalseng i velour, der ikke kun giver dig en god nattesøvn, men også tilføjer en touch af glamour til dit soveværelse. Pakken inkluderer sengeramme, sengegærde, madras, topmadras og LED-strip. Så lad drømmene begynde.

Scroll to Top