vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm fløjl mørkeblå

2.794 kr.

Få luksus og stil ind i dit soveværelse med denne fløjlsblå kontinentalseng fra vidaXL. Den unikke LED-belysning skaber en atmosfære af ren elegance. Sov godt, og vågn op til en drømmeverden. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335806954 Kategori:

Forestil dig at træde ind i dit drømmesoveværelse og blive mødt af en fortryllende kontinentalseng med LED-lys. Vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkeblå fløjl er et ægte kunstværk og vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil.

Blødt fløjl, der smyger sig omkring sengen, efterlader dig med en følelse af luksus og velbehag, hver gang du lægger dig ned. Fløjl er kendt for sin bløde og behagelige kvalitet, og vores seng er ingen undtagelse. Det tætte og jævne vævet stof giver dig en ultimativ berøringsoplevelse – det er som at svøbe sig i et blødt tæppe.

Sengegavlen er ikke kun praktisk, den er også et stilfuldt element i rummet. Du kan justere højden på sengegavlen efter behov, hvilket giver dig fantastisk rygstøtte, når du ønsker at sidde op og nyde en god bog eller se dine yndlingsfilm.

Den farverige LED-strip, som er indbygget i sengen, skaber en unik atmosfære i soveværelset. Du kan nemt tilpasse lyset til dit humør og skabe den perfekte stemning for afslapning og velvære. Det er som at have din helt egen lyskunstværk ved siden af din seng.

Men komforten stopper ikke her. Vores madras med pocketfjedre er af højeste kvalitet og sikrer dig en optimal støtte og tilpasningsevne. Hver enkelt fjeder i madrassen absorberer effektivt støj og stød, hvilket giver dig en uforstyrret søvn uden at forstyrre din partner.

Topmadrassen er udviklet med fokus på din hudpleje og komfort. Det hudvenlige betræk og den bløde skumfyldning giver dig den ultimative luksusoplevelse hver nat.

Som en ekstra bonus får du også en LED-strip, der diskret kan klippes til, så den passer perfekt til dine behov. Vi har også inkluderet en USB-ledning, men husk, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Nyd den uovertrufne kvalitet og stil med vores mørkeblå fløjl kontinentalseng med LED-lys fra vidaXL. Skab dit eget personlige soveværelse, hvor komfort og æstetik smelter sammen, og få de mest fantastiske drømme hver nat. Bestil din drømmeseng i dag og lad eventyret begynde.

Scroll to Top