vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm fløjl mørkegrå

4.464 kr.

Oplev ultimativ luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Den perfekte kombination af komfort, skønhed og funktion med indbyggede LED-lys.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335807056 Kategori:

Gør dit soveværelse til et elegant og behageligt fristed med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkegrå fløjl. Denne luksuriøse seng vil være midtpunktet i dit soveværelsesindretning og give dig en uovertruffen søvnoplevelse.

Fløjlsmaterialet er blødt at røre ved og giver en følelse af luksus. Den justerbare sengegavl giver dig optimal rygstøtte, når du ønsker at slappe af eller læse i sengen. Skab en fantastisk stemning med de farverige LED-lys, der giver lys i mørket og tilføjer en ekstra dimension til din soveoplevelse.

Med pocketfjedre i madrassen får du en høj kvalitet og en fantastisk tilpasningsevne. De individuelle fjedre absorberer støj og stød, hvilket sikrer en rolig nattesøvn. Topmadrassen er hudvenlig og sikrer den perfekte komfort hele natten lang.

Vi ønsker at gøre det klart, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Vi leverer en brugermanual, der gør monteringen nem og enkel. Vær opmærksom på, at USB-strømkilden ikke er inkluderet.

Skab din egen personlige oase med vores vidaXL kontinentalseng. Med en bredde på 180 cm og en længde på 200 cm er der rigelig plads til både komfort og stil. Tag din søvnoplevelse til nye højder med denne elegante og moderne seng, som inkluderer sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strips.

Nyd en god nattesøvn i vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys, og oplev den ultimative komfort og stil i dit soveværelse.

Scroll to Top