vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm fløjl lysegrå

4.753 kr.

Oplev ultimativ luksus med vidaXL kontinentalsengen. Med indbyggede LED-lys, flot fløjlsovertræk og super komfortabel sengebund vil du sove som en drøm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335807084 Kategori:

Drøm sødt og lev i luksus med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm fløjl lysegrå. Denne fantastiske seng vil tage dit soveværelse til nye højder og give dig den ultimative komfort, du fortjener.

Lad os starte med at tale om selve materialet. Vores seng er polstret med blød fløjl, der ikke kun er behagelig at røre ved, men også tilføjer et strejf af luksus til dit soveværelse. Med sit tætte og jævne stof vil fløjlsstoffet forkæle dine sanser og få dig til at føle dig som en ægte konge eller dronning.

En yderst praktisk funktion ved denne seng er den justerbare sengegavl, der giver dig mulighed for at indstille den i den perfekte højde, der passer til dine behov. Uanset om du vil læse en god bog eller se dit yndlings-tv-program, vil sengegavlen give fremragende rygstøtte, så du kan nyde dit tid med maksimal komfort.

Lad os ikke glemme de farverige LED-lys, der giver den perfekte atmosfære i dit soveværelse. Med denne seng kan du skabe en unik og stemningsfuld belysning, der vil forvandle dit soveværelse til en drømmende oase.

Når det kommer til komfort, har vi sørget for at tage højde for din søvnkvalitet. Vores madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer effektivt stød og støj, hvilket sikrer en rolig og behagelig nattesøvn.

For at tilføje et ekstra lag af komfort har vi inkluderet en topmadras. Denne topmadras har et slidstærkt og hudvenligt stofbetræk, der vil give dig en blød og behagelig overflade at hvile på.

Det skal bemærkes, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen åbnes. Men vi er overbeviste om, at du ikke vil have nogen grund til at returnere denne fantastiske seng, når du først har oplevet dens komfort og skønhed.

Sengen leveres med en brugermanual for nem montering, og vi har også inkluderet et USB-stik til LED-lysene. Bemærk, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm fløjl lysegrå får du ikke kun en seng, men en oplevelse. Gå ikke glip af denne mulighed for at skabe et soveværelse, hvor drømme bliver til virkelighed. Gør dig klar til uforglemmelige nætter og vågn op til en ny dag, fuld af energi og inspiration. Bestil din nye seng i dag og begynd at leve livet i luksus.

Scroll to Top