vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm fløjl lyserød

4.640 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med denne luksuriøse kontinentalseng i fløjl med indbygget LED-lys i en unik lyserød farve. Perfekt til en sofistikeret og stilfuld indretning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335807089 Kategori:

Drøm sødt og stilfuldt med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en smuk fløjl lyserød farve. Denne seng er ikke kun en fornøjelse for dine øjne, men tilbyder også en komfortabel og behagelig søvnoplevelse.

Sengens bløde fløjlsmateriale er luksuriøst og behageligt at røre ved. Det tætte væv af materialet giver en særlig blødhed, der løfter din soveoplevelse til et helt nyt niveau. Du vil elske at synke ned i denne bløde og elegante seng efter en lang dag.

Den praktiske sengegavl er justerbar i højden, så den passer til dine individuelle behov. Uanset om du vil læse en god bog eller se tv, vil sengegavlen give dig den rette rygstøtte og komfort. Den er designet med din komfort i tankerne og sørger for, at du kan slappe af i sengen med optimal støtte.

Men det er ikke alt – vores kontinentalseng leveres med en farverig LED-strip, der giver dig mulighed for at skabe en hyggelig og atmosfærisk belysning i soveværelset. Lad dig indhylle i blidt lys, der skaber en afslappende stemning og gør dit soveværelse til et ægte fristed.

Denne seng er også udstyret med en madras med pocketfjedre, der sikrer en behagelig og støttende søvn. Pocketfjedre er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne. De absorberer effektivt støj og stød fra bevægelser, for en fredelig nattesøvn uden forstyrrelser.

For at fuldende din komfort er sengen også udstyret med en hudvenlig topmadras. Betrækket er slidstærkt og blødt mod huden, og giver dig en ekstra lag af blødhed og hygge. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet.

Vores kontinentalseng kommer med en brugervenlig vejledning, der sikrer en problemfri montering, så du kan begynde at nyde din nye seng med det samme.

Drøm sødt og vælg vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl lyserød farve. Gør din søvn til en stilfuld oplevelse, mens du nyder det bløde stof, komforten fra madrassen og den atmosfæriske belysning. Skab din egen fredelige oase i soveværelset og lad denne seng være midtpunktet for dit personlige fristed.

Scroll to Top