vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm fløjl mørkegrøn

3.282 kr.

Skab en luksuriøs og stemningsfuld atmosfære med vores eksklusive kontinentalseng. Det elegante LED-lys og bløde fløjlsoverflade vil sikre en drømmende søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335807180 Kategori:

Drøm dig væk i en verden af elegance og stil med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en fortryllende mørkegrøn fløjl. Denne seng er mere end bare et sted at hvile hovedet – den er en oase af luksus og komfort.

Lad dig forføre af den bløde fløjl, der klæder sengens overflade og ramme i en perfekt harmoni af elegance og komfort. Udover at være utroligt blødt at røre ved, er fløjl også kendt for sin tæthed og jævne tekstur, der tilføjer en ekstra dimension af luksus til din soveoplevelse.

Med vores praktiske sengegavl kan du justere højden og tilpasse den efter dine behov. Uanset om du vil læse en god bog eller se din yndlingsserie, vil denne sengegavl give dig den perfekte rygstøtte og komfort, når du sidder op i sengen.

Skab en magisk og fortryllende atmosfære i dit soveværelse med den farverige LED-strip, der er indbygget i sengen. Lad lyset sprede sig og skabe en unik stemning, der inviterer til afslapning og ro.

Vi har ikke glemt komforten i vores design. Denne seng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpas Bemærk sig din krop og absorberer stød og støj for at sikre en rolig og behagelig søvn.

For at fuldende din drømmeseng har vi tilføjet en hudvenlig topmadras. Denne topmadras er udstyret med et slidstærkt betræk og blød skum, der tilføjer en yderligere lag af komfort og føles dejlig mod huden.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes. Vores produkt leveres med en brugermanual for nem montering, og du kan tilpasse LED-striben ved at klippe den, hvor du ønsker det. Bemærk også, at USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys kan du skabe dit eget drømmerige og give dig selv den komfort og stil, du fortjener. Bestil din seng i dag og lad din søvnoplevelse blive et magisk eventyr. Vil du gerne eje denne fantastiske drømmeseng? Så skal du bare trykke på Køb nu og få en oplevelse for livet.

Scroll to Top