vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm fløjl lysegrå

4.954 kr.

Knus stress og lad romantikken blomstre med vores luksuriøse kontinentalseng. Den imponerer med indbyggede LED-lys og stilfuldt fløjlstop. Drømmesengen til et glamorøst soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335808041 Kategori:

Drømmer du om en nattesøvn i ren luksus? Så er vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys det oplagte valg for dig. Denne seng er ikke blot et sted at sove, den er et kunstværk, der vil pryde dit soveværelse og give dig den ultimative komfort.

Lad os starte med fløjlens bløde og luksuriøse stof. Fløjl er kendt for sin tætte og jævne struktur, der inviterer dig til at forkæle dine sanser. Hver berøring på sengens fløjlstekstur er som at føle sig nedsænket i ren velvære.

Den praktiske og justerbare sengegavl giver en ekstra dimension af komfort. Ikke kun er den ergonomisk designet til at give optimal støtte til din ryg, når du sidder op og læser eller ser fjernsyn i sengen, men den tilføjer også æstetisk appel til dit soveværelse.

Den farverige LED-strip, der omkranser sengen, er et perfekt supplement til dit soveværelses design. Med denne LED-lys funktion kan du skabe en fantastisk atmosfære i soveværelset og tilpasse lyset efter dit humør. Giv dig selv en beroligende blå farve til at slappe af og finde harmoni eller vælg en festlig rød farve, når du vil fejre livets øjeblikke.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre af høj kvalitet. Pocketfjedrene formår at tilpasse sig din krop, uanset hvilken stilling du sover i, og sikrer dermed en dyb og behagelig søvn. De fjerner også enhver forstyrrende lyd eller stød ved bevægelser, så du kan vågne op udhvilet og klar til en ny dag.

En hudvenlig topmadras fuldender komfortoplevelsen. Denne madrasbeskytter er ikke kun blød og behagelig at ligge på, men den er også slidstærk og passer godt på din madras i lang tid fremover.

Vi ved, at din soveoplevelse er af allerstørste vigtighed, derfor har vi inkluderet en brugermanual til nem montering af sengen. Vi vil dog bede dig om at være opmærksom på, at af hygiejniske grunde kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet.

Skabet af holdbare materialer som velour fløjl, krydsfiner og massivt lærketræ, er vores kontinentalseng i lysegrå farve ikke kun komfortabel, men også holdbar og stilfuld.

Sættet inkluderer sengeramme, sengegavl, to madrasser, topmadras og to LED-strips. Bemærk venligst, at en certificeret 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet, men det USB-stik, der er indbygget i sengen, vil fortsætte med at fungere som før.

Gør din søvnoplevelse til noget ekstraordinært med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys – et smukt og komfortabelt kunstværk, der vil bringe lys og luksus ind i dit soveværelse.

Scroll to Top