vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm fløjl sort

4.943 kr.

Oplev ultimativ luksus i dit soveværelse med vores elegante kontinentalseng. Den har indbygget LED-lys, fløjlsoverflade og måler 200×200 cm. Skab en stemningsfuld atmosfære og sov som en kongelig.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335808043 Kategori:

Vær den perfekte vært for din søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort fløjl i størrelsen 200×200 cm. Vores senge er designet med komfort og elegance i tankerne, og vil helt sikkert blive omdrejningspunktet i dit soveværelse.

Lad dig forføre af den bløde og luksuriøse fløjlsstof, der er brugt til at fremstille denne seng. Fløjl er kendt for sine tætte og jævne fibre, der er behagelige at røre ved. Du vil straks føle dig omfavnet af ren luksus, når du lægger dig til rette.

Vores kontinentalseng kommer også med en praktisk og justerbar sengegavl, der giver fremragende rygstøtte. Uanset om du foretrækker at læse en bog eller se fjernsyn i sengen, er denne gavl perfekt til at støtte dig i den rette position.

Oplev også den magiske effekt af farverige LED-lys, der er indbygget i sengen. Skab atmosfære og hygge, når du vil slappe af eller skabe en romantisk stemning. Disse lys vil helt sikkert bringe et strejf af elegance til dit soveværelse.

Vi har heller ikke glemt komforten. Denne seng har en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne. Disse fjedre er designet til at absorbere støj og stød, så du kan nyde en dyb og uforstyrret søvn.

For at fuldende din søvnoplevelse er vores seng også udstyret med en hudvenlig topmadras. Denne madrasbeskytter er lavet af et slidstærkt og behageligt stof, der sikrer, at du får den mest behagelige søvnoplevelse.

Bemærk, at denne seng leveres med en brugermanual, der gør monteringen nem og enkel. Designet er så smart, at du kun behøver klippe den del af LED-stripen, der er markeret med et saksesymbol, alt imens USB-funktionen stadig virker som før.

Forkæl dig selv med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Pakken indeholder alt, hvad du behøver for at skabe det perfekte soveværelse. Så hvorfor ikke give dig selv den ultimative luksus og tilbyde dig selv en god nattesøvn? Du vil aldrig fortryde det.

Scroll to Top