vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm fløjl lyserød

4.750 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i lyserød fløjl. Med indbygget LED-lys og imponerende komfort er denne seng det ultimative valg for stilbevidste og kvalitetsbevidste kunder.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335808046 Kategori:

Drømme om en god nattesøvn og tilføj et strejf af luksus til dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl lyserød. Denne seng vil uden tvivl blive midtpunktet i dit soveværelse med sit sofistikerede design og stilfulde udtryk.

Den bløde og behagelige fløjl giver dig en helt unik og luksuriøs følelse, når du rører ved den. Vores fløjl er kendetegnet ved dets tætte og jævne fibre, der skaber en blød og komfortabel overflade at hvile på. Du vil føle dig forkælet hver gang du ligger i sengen.

En praktisk sengegavl kan justeres i højden, hvilket giver dig den perfekte rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en bog eller se en god film. Med denne funktion får du den optimale komfort, uanset om du vil slappe af eller være aktiv.

Gør din seng til et farverigt og hyggeligt sted at være med den indbyggede LED-strip, der spreder et behageligt lys i mørket. Skab den perfekte atmosfære, der passer til dit humør eller dit soveværelseindretning. Lad lyset hjælpe dig med at slappe af eller skabe en romantisk stemning.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres fremragende kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din kropskontur, absorberer stød og støj og hjælper dig med at få en rolig og uforstyrret søvn hele natten. Du vil vågne op helt forfrisket og veludhvilet hver morgen.

Topmadrassen er hudvenlig og har et slidstærkt stofbetræk, der er behageligt mod huden. Bliv overrasket over den ekstra komfort og blødhed, den tilføjer til din søvnoplevelse.

Vores kontinentalseng leveres med brugervenlige monteringsinstruktioner, der gør det nemt for dig at samle den. Du kan klippe selve lysbåndet for at tilpasse det til dine behov. Bemærk, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, men alt andet, du har brug for, er med i pakken.

Tag springet og forkæl dig selv med denne eksklusive og funktionelle kontinentalseng. Gør dit soveværelse til et behageligt og inspirerende rum med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl lyserød. Vågn op til en verden af komfort og stil hver dag med denne drømmeseng.

Scroll to Top