vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm velour lysegrå

2.752 kr.

Oplev ultimativ luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant velourbeklædning er denne seng det perfekte valg for en stilfuld og afslappende atmosfære i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335808047 Kategori:

Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegrå velour kan du opleve en helt ny standard for luksus og komfort i dit soveværelse. Denne seng er ikke bare et funktionelt møbel, det er også et fantastisk visuelt fokuspunkt.

Den bløde fløjl i lysegrå farve vil umiddelbart invitere dig til at røre ved det, og det er bare begyndelsen på den utrolige komfort, denne seng kan tilbyde. Fløjlsstoffet er kendt for sin blødhed og luksuriøse karakter og vil sikre, at du får den bedste søvnoplevelse.

Sengen har en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov. Den giver fremragende støtte til din ryg og gør det nemt for dig at sidde op i sengen for at læse eller se tv.

En farverig LED-strip er indbygget i sengen og kan skabe en stemningsfuld belysning i dit soveværelse. Med et enkelt tryk på en knap kan du skabe en helt unik atmosfære og tilpasse lyset efter dit humør.

Men komforten stopper ikke der. Madrassen er udstyret med pocketfjedre, som er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne. De individuelle fjedre absorberer støj og stød og sikrer minimal forstyrrelse, når du bevæger dig om natten.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt og slidstærkt materiale, der sikrer en behagelig oplevelse. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er blevet åbnet.

Vores kontinentalseng leveres med en brugermanual, så du nemt kan montere den. Den er designet til din bekvemmelighed og kan tilpasses efter dine behov. Den leveres med et USB-stik, men en 5V USB-strømkilde er ikke inkluderet.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er både stilfuld og funktionel. Med dens moderne design og eksklusive materialer vil den være det perfekte valg til enhver soveværelsesindretning. Forkæl dig selv med en god nattesøvn i denne fantastiske seng.

Scroll to Top