vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof mørkegrå

5.244 kr.

Oplev den ultimative luksus med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant mørkegrå stof er denne seng det perfekte valg for komfort og stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335810284 Kategori:

Drøm dig væk til en blød og elegant oase af komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkegrå stof. Denne seng er ikke kun en funktionel soveplads, den er også et visuelt kunstværk, der vil forvandle dit soveværelse til en luksuriøs tilflugt.

Denne seng er konstrueret med slidstærkt stof, der ikke kun ser godt ud, men som også er åndbart og holdbart. Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden for at give dig den perfekte rygstøtte, når du ønsker at læse en god bog eller se dine yndlingsfilm.

Det mest iøjnefaldende ved denne seng er dog de farverige LED-lys, der skaber en stemningsfuld belysning i rummet. Lad dig forføre af de forskellige farver, der lyser op i mørket og skaber en atmosfære, der får dig til at føle dig afslappet og rolig.

Men komforten stopper ikke her. Denne seng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der giver enestående støtte og tilpasningsevne. Med individuelle fjedre, der effektivt absorberer støj og bevægelse, vil du opleve en nattesøvn uden forstyrrelser.

En hudvenlig topmadras fuldender denne seng med sin bløde og komfortable overflade. Med et slidstærkt stofbetræk kan du være sikker på, at denne topmadras vil vare i lang tid.

Bemærk, at denne seng leveres med USB-stik, men den kræver en 5 V USB-strømkilde, der ikke er inkluderet. Sengemadrasserne kan ikke returneres, når deres emballage er blevet åbnet, af hygiejniske årsager.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkegrå stof. Skab din egen drømmeoase og glæd dig til vidunderlige nætter i denne eksklusive seng.

Scroll to Top