vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof sort

3.541 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen. Den lette betjening af LED-lyset og den elegante sorte stofbeklædning gør denne seng til en uimodståelig luksusinvestering. Gør din søvnoplevelse til noget helt særligt.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335810316 Kategori:

Med denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys kan du ikke bare sove godt, men også nyde en unik atmosfære i dit soveværelse. Lad denne seng blive midtpunktet i dit personlige rum og oplev ultimativ luksus og komfort.

Sengens slidstærke stof i sort giver et elegant og stilfuldt udseende, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Du kan derfor trygt hvile dig i sengen og nyde den luksuriøse følelse.

Men det stopper ikke her. Denne seng er også udstyret med en praktisk og justerbar sengegavl, der giver dig mulighed for at tilpasse den efter dine præferencer. Uanset om du vil sidde op og læse eller se tv, vil sengegavlen give en fremragende rygstøtte og komfort.

Og lad os ikke glemme det farverige LED-lys, som tilføjer en unik og spændende stemning til dit soveværelse. Skab en utrolig belysningseffekt i mørket og lad dig fortrylle af den beroligende atmosfære.

Men komforten stopper ikke ved udseendet. Denne seng kommer også med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop, absorberer støj og sikrer en optimal søvnoplevelse. Så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver eneste morgen.

For at sikre din komfort er også topmadrassen fremstillet af en hudvenlig og blød stofbetrukket skum. Den sikrer den ekstra blødhed og komfort, som du fortjener, når du hviler dig i sengen.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vær sikker på, at du får et kvalitetsprodukt, der er let at montere med den medfølgende brugervejledning.

Denne fantastiske seng leveres også med en LED-strip, der kan klippes efter behov og skaber en ekstra detalje i dit soveværelse. Alt, hvad du behøver for at skabe den perfekte atmosfære, er inkluderet i pakken, undtagen en 5V USB-strømkilde.

Hvad venter du på? Forkæl dig selv med denne kontinentalseng med LED-lys og gør din søvnoplevelse til noget helt specielt.

Scroll to Top