vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof mørkegrå

4.411 kr.

Oplev ultimativ luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant mørkegråt stof tilbyder den enestående komfort og en flot æstetik. Forkæl dig selv i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335810455 Kategori:

Nyd en god nattesøvn og skab en moderne atmosfære i dit soveværelse med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkegrå stof. Denne seng bliver absolut midtpunktet i dit soveværelse.

Vores kontinentalseng er ikke kun stilfuld, men også utrolig komfortabel. Bekvemmeligheden stråler fra dens slidstærke stof, der ikke kun har et rent og enkelt udseende, men også er åndbart og holdbart. Du vil opleve enestående støtte og komfort takket være den justerbare sengegavl, der let tilpasses din kropshøjde og giver fremragende rygstøtte, når du vil sidde op i sengen og nyde en god bog eller se tv.

Skab en atmosfære omkring sengen med vores farverige LED-lysstrip. Med muligheden for at justere lysets farver, kan du skabe den perfekte stemning til enhver lejlighed. Vores LED-lys er ikke kun stilfuldt, men også energieffektivt og holdbart.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre af høj kvalitet. Pocketfjedrene sikrer en optimal trykaflastning og tilpasning til din krop, samtidig med at de effektivt absorberer støj og stød for en uforstyrret søvn. Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale og indeholder skum for ekstra komfort.

Vores vidaXL kontinentalseng er skabt til din komfort og velvære. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Installationen er en leg med den medfølgende brugermanual.

Skab en moderne og komfortabel oase i dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng. Bestil den i dag og oplev en forbedret nattesøvn og et elegant look til dit soveværelse.

Scroll to Top