vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm fløjl sort

2.933 kr.

Oplev ultimativ luksus og stil i din soveværelse med denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Det elegante design i sort fløjl og det indbyggede LED-lys skaber en unik atmosfære. Vær klar til at fordybe dig i komfort og nyd en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335804846 Kategori:

Tag din søvnoplevelse til nye højder med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl sort. Denne seng er ikke kun et sted at hvile dit hoved, den bliver også et imponerende fokuspunkt i dit soveværelse.

Med sit bløde og luksuriøse fløjlsmateriale tilbyder denne seng en fornemmelse af ren elegance og komfort. Fløjl er kendt for sin blødhed og tæt vævning, hvilket gør det til det perfekte valg for en god nattesøvn.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan finde den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser tv. Det er den ultimative kombination af stil og funktionalitet.

Men det er ikke alt. Den farverige LED-strip, der omgiver sengerammen, tilføjer et strejf af magi og elegance til dit soveværelse. Du kan skabe belysning i ethvert humør med et enkelt tryk på en knap.

Denne seng er ikke kun smuk, den er også bygget til at vare. Den har en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres ekstraordinære holdbarhed og tilpasningsevne. Du kan være sikker på en behagelig og støttende søvn hver nat.

For at fuldføre din soveoplevelse har vi inkluderet en blød og hudvenlig topmadras. Den beskytter din madras og giver ekstra komfort og luksus til din søvn. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er designet med detaljer og kvalitet i tankerne. Vi vil gerne give dig den bedste søvnoplevelse og et smukt sengedesign. Derfor medfølger en brugervenlig manual for nem og hurtig montering.

Gør din søvn til en oplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Bestil din i dag og tag din søvnoplevelse til nye højder. Bemærk, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, men er nødvendig for at bruge USB-porten på sengen.

Scroll to Top