vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm fløjl mørkegrå

3.575 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og stilfuldt fløjlsmateriale, vil denne seng forvandle dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335804903 Kategori:

Lad mig præsentere dig for vores fantastiske kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 140×190 cm. Denne seng er ikke kun en nødvendighed for en god nats søvn, men den vil også skabe et fokuspunkt i dit soveværelse.

Sengens bløde fløjlstof er ikke kun behageligt at røre ved, men det tilfører også et luksuriøst og sofistikeret touch til dit soveområde. Vores fløjl er kendt for sine tætte og jævne fibre, hvilket gør det ekstraordinært blødt og behageligt at ligge på.

For at opfylde dine behov er sengens sengegavl praktisk justerbar i højden. Den giver fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se dit yndlingsprogram.

Vil du skabe en unik og farverig atmosfære i dit soveværelse? Vores kontinentalseng er udstyret med en LED-strip, der giver dig mulighed for at lyse op i mørket og skabe den perfekte stemning. Der er intet bedre end at falde i søvn og vågne op til en farvefyldt og beroligende belysning.

Men vi har ikke glemt det vigtigste element – madrassen. Vores kontinentalseng er udstyret med en komfortabel madras med pocketfjedre. Disse fjedre er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed, og de sikrer en fantastisk tilpasningsevne til din krop. Med disse pocketfjedre absorberes støj og stød effektivt, så du kan nyde en rolig og uforstyrret søvn.

Og for at din komfort skal være i top, har vi også inkluderet en hudvenlig topmadras. Denne topmadras har et slidstærkt stofbetræk og tilføjer ekstra blødhed og komfort til din seng.

Det er vigtigt at bemærke, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du vil elske den, så du behøver ikke at tænke på at returnere den.

For nem montage leveres produkterne med en brugermanual. Og for at gøre det endnu bedre har vores seng et USB-stik, så du nemt kan oplade dine enheder. Bemærk venligst, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Vi tilbyder dette fantastiske sengesæt i en elegant og moderne mørkegrå farve, der vil passe perfekt ind i ethvert soveværelsesindretning. Sættet består af seng, sengegavl, madras, topmadras og to LED-strips.

Vælg vores kontinentalseng med LED-lys og forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Du fortjener kun det bedste for en god nats søvn.

Scroll to Top