vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm fløjl mørkeblå

3.650 kr.

Gør din søvnoplevelse glamourøs med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Oplev luksuskomfort i en elegant fløjlsmørkeblå seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335804912 Kategori:

Forestil dig at vågne op i en oase af luksus og komfort hver morgen med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl mørkeblå. Denne seng vil være et imponerende og elegant fokuspunkt i dit soveværelse.

Denne kontinentalseng er lavet af blød fløjl, der er kendt for sit tætte, jævne og luksuriøse stof. Det er en sand fornøjelse at røre ved og sikrer en behagelig nattesøvn.

Med den praktiske justerbare sengegavl kan du tilpasse den efter dine behov. Det betyder, at du kan nyde fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en bog eller se fjernsyn.

Skab stemning og lys i mørket med den farverige LED-strip, der er indbygget i sengens design. Dette er den perfekte måde at tilføje et strejf af elegance og moderne stil til dit soveværelse.

Madrassen i denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke kun en fremragende tilpasningsevne og holdbarhed, men absorberer også støj og stød, når du bevæger dig i sengen.

Topmadrassen er lavet med et hudvenligt stofbetræk, der giver ekstra komfort og beskyttelse mod slid. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys kommer med en nem brugermanual til hurtig og enkel montering. Bemærk, at saksikonet indikerer, at LED-lysstriben kan klippes, og kun USB-delen vil fortsætte med at fungere som før.

Forkæl dig selv med denne smukke kontinentalseng i mørkeblå fløjl. Produktet inkluderer sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strip. Komplet både i design og funktionalitet, er denne seng med til at skabe en fantastisk søvnoplevelse hver eneste nat. Velkommen til en verden af komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl mørkeblå.

Scroll to Top