vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm fløjl lyserød

3.650 kr.

Forkæl dine sanser med vores luksuriøse kontinentalseng i smuk lyserød fløjl. Med indbyggede LED-lys skaber den en atmosfære af ro og elegance. Drøm sødt og stilfuldt.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335804936 Kategori:

Giv dit soveværelse et dristigt og fortryllende touch med vores smukke vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm fløjl lyserød. Denne seng bliver ikke bare et fokuspunkt i dit soveværelse, den vil også give dig en utrolig nattesøvn.

Med en blød fløjlsoverflade vil du føle dig forkælet og omsvøbt af luksus hver nat. Fløjlstekstilet er kendt for at være tæt og jævnt, og det er virkelig blødt og behageligt at røre ved. Du vil ikke ønske at forlade sengen om morgenen.

Vi har ikke glemt komforten i designet. Med den justerbare sengegavl kan du tilpasse din rygstøtte nøjagtigt efter dine behov. Uanset om du ønsker at læse, se tv eller nyde en rolig aften i sengen, vil denne justerbare funktion give dig den perfekte støtte i enhver position.

Den farverige LED-strip, der er indbygget i sengens ramme, vil skabe et lysende show i dit soveværelse. Du kan skifte mellem forskellige farver og lysintensiteter, og skabe den helt rigtige atmosfære, der passer til dit humør. Lysbåndet er en fantastisk detalje, der virkelig vil vække din indre kreativitet og give dit soveværelse en magisk følelse.

Vores madras med pocketfjedre er af højeste kvalitet. De individuelle fjedre er kendt for deres ydeevne og den tilpasningsevne, de giver. De absorberer effektivt bevægelser og stød og sikrer dermed minimal forstyrrelse under din nattesøvn. Hvad mere kan du ønske dig?

En hudvenlig topmadras medfølger, og den er både slidstærk og behagelig. Den bløde overflade vil forbedre din komfort og sikre, at du vågner op med et smil hver morgen. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen.

Montering af sengen er nemt, da den leveres med en brugermanual og ene delen, der skal klippes, har saksesymboler. USB-stik er inkluderet, men 5 V USB-strømkilde skal købes separat.

Og husk, denne seng er ikke kun fantastisk at sove i, den er også en visuel godbid. Den elegante lyserøde farve og den glatte fløjlsoverflade vil tilføre dit soveværelse glamour og stil.

Så opnå den ultimative luksus, når du lægger dig til at sove i vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm fløjl lyserød. Forvandl dit soveværelse til et magisk rum fyldt med komfort og stil. Bestil nu, og oplev den utrolige søvn, du har fortjent.

Scroll to Top