vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm fløjl sort

4.563 kr.

Gør din soveværelse magisk med vidaXLs elegante kontinentalseng i sort fløjl. Den har indbygget LED-lys, som skaber en beroligende atmosfære. Sæt prikken over i’et i din indretning med denne spektakulære seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335804945 Kategori:

Drøm dig væk i luksus med vores sensationelle vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm fløjl sort. Denne seng vil helt sikkert blive fokuspunktet i dit soveværelse og skabe et fantastisk natterum for dig.

Forestil dig at glide ind i vores bløde fløjlsmateriale, der omslutter dig med komfort og elegance. Vores fløjl er kendt for sine tætte og jævne fibre, der giver en luksuriøs følelse, som du vil elske at røre ved.

For at øge din komfort har vi også inkluderet en praktisk justerbar sengegavl. Denne gavl giver fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse en spændende bog eller se dine yndlings-tv-programmer.

Men vores kontinentalseng stopper ikke her. Vi har også inkluderet farverige LED-lys rundt om sengen, der vil skabe en fantastisk stemning i dit soveværelse. Disse LED-lys er perfekte til at skabe et behageligt og afslappende atmosfære i mørket.

Når det kommer til kvalitet, går vi ikke på kompromis. Vores kontinentalseng har en madras med individuelle pocketfjedre, der sikrer en optimal tilpasningsevne og en lydløs søvnoplevelse. Disse pocketfjedre er kendt for deres holdbarhed og evne til at absorbere stød og støj, så du får den bedste søvn uden forstyrrelser.

Vi har også inkluderet en hudvenlig topmadras, der sikrer ekstra komfort og beskyttelse. Topmadrassen har et slidstærkt betræk og blødt skum, der vil give dig den ultimative følelse af afslapning og velvære.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vær sikker på, at vi har inkluderet en brugermanual og gjort monteringen så nem som mulig for dig.

Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at opgradere dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm fløjl sort. Bestil i dag og vågn op til en ny dag fyldt med luksus og komfort.

Scroll to Top