vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm velour sort

2.595 kr.

Ligger du vågen om natten? Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Skab din egen afslappende oase i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335805003 Kategori:

Stå op midt om natten og oplev magien ved en blid belysning omkring din seng. Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort fløjl vil du forvandle dit soveværelse til et elegant og indbydende fristed.

Fløjl er ikke bare blødt og luksuriøst at røre ved, det er også utroligt behageligt at ligge på. Med vores kontinentalseng får du ikke kun en utroligt komfortabel seng, men også en justerbar sengegavl, der tilbyder fremragende rygstøtte, når du ønsker at nyde en god bog eller se dit yndlingsprogram.

Men det er ikke alt – vores kontinentalseng er udstyret med en farverig LED-strip, der vil fortrylle dit soveværelse i mørket. Skab en hyggelig atmosfære og tilpas lyset efter dit humør ved hjælp af de medfølgende fjernbetjeninger.

For yderligere komfort og støtte er sengen udstyret med en kvalitetsmadras med pocketfjedre. Disse fjedre sikrer ikke kun en fantastisk støtte, men de absorberer også støj og stød, når du bevæger dig rundt i sengen.

Topmadrassen, der er hudvenlig og slidstærk, tilføjer ekstra luksus og komfort til din søvnoplevelse. Bemærk, at for hygiejnens skyld kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen.

Sengen er fremstillet af holdbart materiale, herunder fløjl, krydsfiner og massivt lærketræ, hvilket sikrer langvarig og pålidelig brug.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er den perfekte kombination af stilfuldt design, ultimativ komfort og en unik belysningsfunktion. Giv dit soveværelse et løft og start hver dag frisk og veludhvilet med denne spektakulære seng i sort fløjl. Bestil din i dag og lad magien udfolde sig.

Scroll to Top