vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm fløjl sort

4.856 kr.

Oplev luksus og elegance med vores unikke kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og moderne fløjlsovertræk bliver din søvnoplevelse unik og stilfuld.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335808241 Kategori:

Oplev ultimativ luksus og sovekomfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i blød fløjl, der vil forvandle dit soveværelse til et stilfuldt og indbydende rum.
Fløjl er et eksklusivt materiale, der er kendt for sin blødhed og luksuriøse følelse, og med vores kontinentalseng oplever du den ultimative komfort. Den justerbare sengegavl giver dig også optimal rygstøtte, når du ønsker at slappe af og læse en bog eller se dit yndlings-TV-program i sengen.
Det er dog ikke kun komforten, der gør denne seng til noget særligt. Den farverige LED-strip indbygget i sengen giver dig mulighed for at skabe en beroligende atmosfære og et roligt og afslappende miljø i soveværelset.
Denne kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer også støj og stød, hvilket sikrer en stille og uforstyrret søvn.
Vi har heller ikke glemt detaljerne. Den hudvenlige topmadras tilføjer yderligere komfort og beskyttelse mod slid, og vi har også inkluderet en brugermanual til nem og hurtig montering.
Den fløjlbesatte sengeramme er dybt sort og utrolig elegant, og den vil helt sikkert være et imponerende syn i dit soveværelse.
Tag springet og opgrader din søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Opret et sofistikeret og behageligt oase, hvor du kan hvile og genoplade, og tag imod den ultimative luksus og komfort, som du fortjener.

Scroll to Top