vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof lysegrå

3.378 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Det indbyggede LED-lys og det moderne design gør den til et uundværligt møbel i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335808338 Kategori:

Forvandl dit soveværelse til en oase af elegance og komfort med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegrå stof. Denne seng er mere end bare en seng, den er et kunstværk i sig selv, som vil tilføje stil og sofistikering til dit soverum.

Lad os starte med den slidstærke stofbeklædning, der giver et enkelt og rent look. Ikke kun er stoffet åndbart, men det er også utroligt slidstærkt, hvilket sikrer langvarig glæde af din seng.

Sengens praktiske sengegavl er justerbar i højden, så den passer præcist til dine behov. Den giver dig fremragende rygstøtte, når du har lyst til at sidde op i sengen for at læse en bog eller se tv. Komforten er i top.

Få en fest af farver med den indbyggede LED-strip. Du kan ændre lysets farve og skabe en atmosfære, der passer til dig og dit humør. Skab ro med beroligende blåt lys eller fyld rummet med energisk rødt lys. Mulighederne er uendelige.

For at sikre den bedste støtte og komfort er sengen udstyret med en madras med pocketfjedre. Hver individuelle fjeder arbejder uafhængigt, hvilket giver en fantastisk tilpasningsevne og absorberer støj og stød, når du drejer dig om natten.

For at fuldende dit soveværelse får du en hudvenlig topmadras med et blødt og slidstærkt stofbetræk. Du vil elske følelsen af at synke ned i den bløde madras og vågne op med forfrisket energi hver morgen.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vi er sikre på, at du ikke vil have lyst til at returnere denne fantastiske seng.

Sengen leveres med en brugervenlig monteringsvejledning, så du hurtigt kan samle den. Og selvom sengen har et USB-stik, skal du være opmærksom på, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Forkæl dig selv med den ultimative komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegrå stof. Gør dit soveværelse til et vidunderligt sted at slappe af og finde din indre ro. Bestil nu og oplev den overdådige komfort selv.

Scroll to Top