vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm kunstlæder hvid

2.969 kr.

Få drømmende nætter med stil og komfort. Oplev den elegante kontinentalseng fra vidaXL med eksklusiv LED-belysning og luksuriøst kunstlæder.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335802727 Kategori:

Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i kunstlæder hvid får du ikke kun en komfortabel og stilfuld seng, du får også en oplevelse af ren elegance og luksus. Denne seng vil være det ultimative fokuspunkt i dit soveværelse og give dig den bedste nattesøvn, du nogensinde har drømt om.

Lad os starte med det slidstærke kunstlæder. Det er af høj kvalitet og modstår pletter, hvilket gør det nemt at rengøre med bare en fugtig klud. Den glatte overflade tilføjer et luksuriøst touch og fremhæver kunstlæderets skønhed på en autentisk måde.

En justerbar sengegavl er inkluderet, som ikke kun giver en fantastisk rygstøtte, men også tilføjer et stilfuldt element til sengen. Du kan sidde op i sengen og læse eller se tv med optimal komfort og støtte.

For at tilføje en ekstra dimension af stil og atmosfære har denne seng en farverig LED-strip. Du kan skabe din egen unikke stemning og belysning i soveværelset ved at vælge mellem forskellige farver i mørket. Det er enkle detaljer som disse, der virkelig skiller sig ud og gør denne seng til noget særligt.

Men lad os ikke glemme det vigtigste – selve komforten. Sengen er udstyret med en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne. Disse fjedre giver dig en optimal støtte og absorberer støj og stød, når du bevæger dig rundt om natten.

Topmadrassen er også værd at nævne, da den er lavet af hudvenligt og blødt materiale. Du vil føle dig svævende på en sky af komfort hver nat, når du lægger dig til rette på denne seng.

For at gøre det så nemt som muligt for dig, kommer sengen med en brugermanual for en simpel montering. Og bare rolig, du kan klippe LED-striben og fortsat nyde dens funktion, det er kun USB-delen, der vil forblive intakt.

Vær opmærksom på, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet, men du kan tilslutte LED-striben til en passende strømkilde for optimal brug.

Denne kontinentalseng med LED-lys i kunstlæder hvid vil simpelthen forvandle dit soveværelse og give dig en god natts søvn hver eneste gang. Så hvorfor vente længere? Lad dine drømme gå i opfyldelse og få fingrene i denne fantastiske seng i dag.

Scroll to Top