vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm kunstlæder sort

3.542 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Med elegant LED-lys og luksuriøst kunstlæder, giver den en uforglemmelig søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335802761 Kategori:

Opgrader dit soveværelse til et sted med ultimativ luksus og afslapning med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne seng vil ikke blot være et fokuspunkt i dit soveværelse, men også tilbyde enestående komfort og stil.

Vores kontinentalseng er indbegrebet af elegance og funktionalitet takket være det slidstærke kunstlæder, som giver en luksuriøs og moderne fornemmelse. Dette materiale er også utroligt nemt at rengøre, så du kan holde din seng i perfekt stand med blot en fugtig klud. Og med den justerbare sengegavl kan du tilpasse højden efter dine behov og nyde fantastisk rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Det bedste ved denne vidunderlige seng er den farverige LED-strip, som skaber en behagelig atmosfære i dit soveværelse. Med et enkelt tryk på knappen kan du vælge mellem forskellige farver for at skabe den perfekte stemning og give dit soveværelse et unikt touch.

Men vores kontinentalseng handler ikke kun om udseendet – den er også designet med din komfort i tankerne. Den er udstyret med en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evne til at tilpasse sig din krop. Disse fjedre sørger for minimal støj og stød, når du bevæger dig, hvilket sikrer en uforstyrret nattesøvn.

En ekstra bonus er den hudvenlige topmadras, der giver ekstra beskyttelse og komfort. Den er lavet af blødt og holdbart stof, der sørger for, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen først er åbnet eller fjernet. Men vær sikker på, at vores detaljerede brugermanual gør monteringen enkel og problemfri.

Opgrader dit soveværelse med vores smukke vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort kunstlæder. Gør din søvn til en fornøjelse, og vågn op frisk og udhvilet hver morgen – et luksuriøst soveværelse er kun et klik væk.

Scroll to Top