vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm kunstlæder hvid

3.756 kr.

Tag din søvnoplevelse til nye højder med vores vidaXL kontinentalseng. Udstyret med innovative LED-lys og luksuriøst kunstlæder, er den den perfekte kombination af stil og komfort. Oplev ægte luksus i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335802762 Kategori:

Bring lyset ind i dit soveværelse med vores enestående kontinentalseng med LED-lys. Denne seng vil ikke kun forvandle dit soveværelse til et stilfuldt og moderne rum, men den vil også give dig den bedste nattesøvn i luksuriøse omgivelser.

Vi har brugt slidstærkt kunstlæder i høj kvalitet til at designe denne seng. Det modstår pletter og er let at rengøre – bare tør det af med en fugtig klud, og det vil skinne som nyt. Den glatte overflade tilføjer et strejf af ægte læder til sengen og giver den et luksuriøst udseende.

Sengen har også en praktisk justerbar sengegavl, der giver dig fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen. Uanset om du læser en spændende bog eller ser din yndlingsserie, vil denne sengegavl gøre det til en behagelig oplevelse.

Men det er ikke alt – denne seng kommer også med en farverig LED-strip. Nu kan du skabe en smuk og afslappende atmosfære, når det er tid til at slappe af. Lad det farverige lys omfavne dig og skabe en magisk stemning i dit soveværelse.

Når det kommer til komfort, går vi ikke på kompromis. Denne seng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne. Du kan roligt vende og dreje dig, da fjedrene effektivt absorberer stød og støj, hvilket sikrer en fredelig nattesøvn.

En blød og hudvenlig topmadras fuldender oplevelsen. Den er lavet af slidstærkt materiale og giver ekstra komfort til din søvn. Husk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Denne kontinentalseng kommer som en pakke, og du får alt hvad du har brug for for at sætte den op. En brugermanual med nem montering følger med. Bemærk, at USB-strømkilden ikke er inkluderet i pakken.

Vores kontinentalseng med LED-lys er ikke bare en seng, det er en oplevelse. Skab din egen private oase med denne unikke og inspirerende seng, og nyd komforten og skønheden hver eneste nat. Bestil din seng i dag og lad lyset og komforten omfavne dig.

Scroll to Top