vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm kunstlæder sort

3.844 kr.

Oplev luksus og elegance i soveværelset med vores innovative vidaXL kontinentalseng. Det indbyggede LED-lys og det stilfulde kunstlæderdesign gør denne seng til det ultimative valg for en moderne og stilbevidst kunde.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335802767 Kategori:

Drøm dig væk til en nat af uovertruffen komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort kunstlæder. Denne seng vil være det ultimative fokuspunkt i dit soveværelse og give dig en uforlignelig nattesøvn.

Fremstillet af slidstærkt kunstlæder af høj kvalitet, er denne seng ikke kun en fryd for øjet, men også nem at rengøre og modstandsdygtig over for pletter. Det glatte materiale giver også en fornemmelse af luksus og ægte læders elegance.

For at tilføje praktisk komfort er sengegavlen justerbar i højden for at give dig den ideelle støtte, når du sidder op, enten for at læse en god bog eller se dit yndlings tv-program.

Men dét som virkelig giver denne seng sin egen karakter, er det farverige LED-lys, der omgiver den. Skab en atmosfæriske og stemningsfuld belysning i dit soveværelse og bidrager til en afslappende og behagelig søvnoplevelse.

Men komforten stopper ikke her. Denne seng leveres med en madras med pocketfjedre, som er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og bevægelse, så du kan sove uforstyrret hele natten.

For at give dig en ekstra touch af luksus har toppen af madrassen et hudvenligt stofbetræk og er fyldt med blødt skum. Du kan være sikker på at vågne op med et smil på læben efter en god nats søvn.

Vores vidaXL kontinentalseng er nem at samle og leveres med en brugermanual til hurtig og problemfri installation. Bemærk, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, men sengen har et praktisk USB-stik.

Så gør dit soveværelse til et sted, hvor komfort og stil mødes med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Du fortjener kun det bedste, når det gælder din søvn, så tøv ikke med at forkæle dig selv med denne fantastiske seng.

Scroll to Top