vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm kunstlæder hvid

4.031 kr.

Oplev luksus og stil med vidaXL kontinentalsengen. Med elegant LED-lys, kunstlæder i høj kvalitet og komfort i topklasse er denne seng perfekt til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335802826 Kategori:

Gør din søvnoplevelse til en luksuriøs oplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i kunstlæder. Denne seng er et æstetisk mesterværk, der vil være det centrale punkt i dit soveværelse. Lavet af slidstærkt kunstlæder af høj kvalitet, er denne seng ikke kun elegant men også let at rengøre. Den glatte overflade tilføjer et luksuriøst touch og giver dig en ægte læderoplevelse.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden, så du kan opnå den bedste rygstøtte, uanset om du læser en bog eller ser fjernsyn. Og for at tilføje lidt ekstra stemning i dit soveværelse har sengen en farverig LED-strip, der vil lyse rummet op i mørket.

Men komfort er ikke gået på kompromis. Denne seng har en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og fremragende tilpasningsevne. Denne madras sikrer ikke kun en lang levetid, men absorberer også lyde og stød, når du skifter stilling om natten.

Og for at fuldende komforten har vi inkluderet en hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig at ligge på. Bemærk dog, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet, af hygiejniske årsager.

Produktet leveres med alle nødvendige instruktioner til nem montering, og kun den del med saksesymbolet kan klippes, uden at det påvirker LED-lyset. Vær dog opmærksom på, at USB-strømforsyningen ikke medfølger.

Hvis du ønsker at tilføje et strejf af elegance og komfort til dit soveværelse, skal du ikke tøve med at vælge vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i kunstlæder. Din søvnoplevelse vil aldrig være den samme igen.

Emballageindhold:
– 1 x sengeramme
– 1 x sengegærde
– 1 x madras
– 1 x topmadras
– 2 x LED-strip

Scroll to Top