vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm kunstlæder grå

4.176 kr.

Oplev ultimativ komfort og æstetik med vores vidaXL kontinentalseng. Med elegant LED-lys og moderne kunstlæder design, vil denne seng transformere dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335802829 Kategori:

Indtag drømmeland med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i kunstlæder. Denne seng vil ikke blot være en fornøjelse for dine øjne, men også for dine sanser. Forestil dig at træde ind i dit soveværelse og blive mødt af en seng, der stråler af elegance og stil.

Det førsteklasses kunstlæder på sengen er ikke blot ekstremt slidstærkt, men det tilføjer også et luksuriøst touch til dit rum. Den glatte overflade giver sengen en følelse af ægte læderskønhed og er ekstraordinært nem at rengøre – alt hvad der kræves er en fugtig klud.

Den praktiske sengegavl lader dig tilpasse sengen til dine behov ved at justere dens højde. Uanset om du ønsker at sidde op og læse en spændende bog eller se en film, er denne sengegavl perfekt til at give dig den komfort og støtte, du har brug for.

Men det, der virkelig adskiller denne seng fra andre, er det farverige LED-lys. Forestil dig at blive omsluttet af en beroligende atmosfære af farver, hvor du kan slappe af og lade stressen fra dagen glide væk. Dette er den ultimative luksuriøse søvnoplevelse, der tager dine drømme til et helt nyt niveau.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er af den højeste kvalitet. Disse fjedre er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig din krop. De absorberer effektivt støj og stød, hvilket resulterer i en rolig og uforstyrret søvn hele natten lang.

Og for personer med ekstra krav til komfort og pleje af deres hud er der også en topmadras. Dens hudvenlige stofbetræk gør den ekstra blød og komfortabel. Vi ønsker at sikre, at du har den bedst mulige nattesøvn, og derfor tilsigter vi at opfylde selv de mest krævende standarder for komfort og kvalitet.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Vi leverer en brugermanual sammen med sengen, der gør montering nem og problemfri. Bemærk, at strømkilden til USB-stikket ikke er inkluderet, men at USB-stikket anbragt i sengen sikrer bekvemmeligheden ved at oplade dine enheder.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er mere end blot en seng – den er en oplevelse. Opgrader dit soveværelse i dag og nyd øjeblikke af ren luksus og komfort. Drømmeland venter på dig.

Scroll to Top