vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm kunstlæder hvid

4.637 kr.

Få en luksuriøs og moderne søvnoplevelse med denne fantastiske 180×200 cm kontinentalseng fra vidaXL. Det unikke LED-lys og det elegante kunstlæderdesign vil helt sikkert skabe wow-effekt på dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335802832 Kategori:

Oplev en ny dimension af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i hvid kunstlæder. Denne fantastiske seng vil være det ultimative fokuspunkt i dit soveværelse og forvandle dine nætter til en uforglemmelig oplevelse.

Vi har udvalgt det fineste slidstærke kunstlæder af høj kvalitet til denne seng, som ikke kun er en fornøjelse at røre ved, men også let at rengøre. Den glatte overflade og det luksuriøse udseende vil tilføje en sofistikeret elegance til dit soveværelse.

Komforten er også i fokus med vores praktiske justerbare sengegavl, der giver perfekt rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og nyde en god bog eller se dine yndlingsprogrammer.

For en ekstra touch af magi har vi inkluderet farverige LED-lys langs sengens kanter, der skaber en stemningsfuld atmosfære og sætter prikken over i’et i din indretning.

Men komforten stopper ikke der. Den indbyggede madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din kropskontur og minimerer støj og bevægelse, når du drejer dig om natten. Topmadrassen er også hudvenlig og yderligere med til at øge din komfort.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Med vores vidaXL kontinentalseng kan du skabe et stilfuldt og luksuriøst soveværelse, hvor komforten er i højsædet. Den kommer med en brugermanual, der gør monteringen nem og problemfri.

Tøv ikke med at tilføje denne kontinentalseng til din indkøbsliste og oplev den ultimative søvnoplevelse lige hjemme hos dig selv.

Scroll to Top